Nousiaisten seurakunnassa on aloittanut toimintansa uusi 13v - 17v - nuorille suunnattu Nuorten musakerho kanttori, musiikin opettaja Virpi Vähäpassin johdolla. Opetellaan kivoja biisejä soittaen ja laulaen kuten Haloo Helsingin "Maailman toisella puolen". Voit ehdottaa omia lempparibiisejäsikin! Voit tulla mukaan fiilistelemään, kuuntelemaan, laulamaan tai opettelemaan ukulelen, kitaran, basson sekä lyömäsoitinten soittamista.

Tule mukaan ja ota kaverisikin! Tarjolla pientä välipalaa.

T. Virpi

Tiedustelut: Nousiaisten kanttori, musiikin opettaja Virpi Vähäpassi p. 050 564 4649.

Nousiaisten seurakunnan Pyhän Henrikin Lapsikuoro aloittaa kevätkautensa torstaina 3.2.2022 klo 1615 -1700 Vanhassa Pappilassa.

Tervetuloa kaikki laulamisesta tykkäävät lapset. Saat uusia kavereita ja opit kivoja lauluja.