Nousiaisten seurakunta hakee

LASTENOHJAAJAA

Lastenohjaajan tehtäviin kuuluu päivä- ja perhekerhotyötä sekä olla mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa yhteisiä lapsi- ja perhetyön tapahtumia. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin, mutta joskus myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Valitun tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää selvitys terveydentilastaan sekä kirkkolain 6:33§:n mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika.

Kelpoisuusvaatimuksena on 180 osaamispisteen laajuinen Kasvatus- ja opetusalan perustutkinto (lastenohjaaja), joka sisältää Suomen evankelis-luterilaisen kirkon seurakunnan lastenohjaajan tehtävässä tarvittavan erityisosaamisen, tai muu soveltuva tutkinto, jota on täydennetty riittävillä varhaiskasvatuksen ja perhetoiminnan tutkinnon osilla ja joka sisältää seurakunnan lastenohjaajan tehtävässä tarvittavan erityisosaamisen.
Tehtävään on kelpoinen myös nuorisotyönohjaajan ja varhaiskasvatuksen ohjaajan tutkinnon suorittanut sekä aiempien piispainkokouksen lastenohjaajaa koskevien päätösten mukaisen tutkinnon tai koulutuksen suorittanut.

Tehtävä on kokoaikainen ja palkkaus KirVESTES vaativuusryhmästä 402. Lisäksi maksetaan kokemuslisää, joka perustuu valitun henkilön työkokemukseen.

Työ alkaa elokuussa tai sopimuksen mukaan.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti KirkkoRekry-palvelun kautta sähköisesti.

vs. Kirkkoherra Jarno Johansson (jarno.johansson@evl.fi, 044 788 1155)