Nousiaisten seurakunta hakee LASTENOHJAAJAA

Tehtävä on kokoaikainen ja palkkaus KirVESTES vaativuusryhmästä 402. Lisäksi maksetaan kokemuslisää, joka perustuu valitun henkilön työkokemukseen. Työ alkaa elokuussa tai sopimuksen mukaan. 

Kelpoisuusvaatimuksena on 180 osaamispisteen laajuinen Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto (lastenohjaaja), joka sisältää Suomen evankelis-luterilaisen kirkon seurakunnan lastenohjaajan tehtävässä tarvittavan erityisosaamisen, tai muu soveltuva tutkinto, jota on täydennetty riittävillä varhaiskasvatuksen ja perhetoiminnan tutkinnonn osilla ja joka sisältää seurakunnan lastenohjaajan tehtävässä tarvittavan erityisosaamisen. Tehtävään on kelpoinen myös nuorisotyönohjaajan ja varhaiskasvatuksen ohjaajan tutkinnon suorittanut sekä aiempien piispainkokouksen lastenohjaajaa koskevien päätösten mukaisen tutkinnon tai koulutuksen suorittanut.

Lastenohjaajan tehtäviin kuuluu päivä- ja perhekerhotyötä sekä olla mukana suunnitelemassa ja toteuttamassa yhteisiä lapsi- ja perhetyön tapahtumia. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin, mutta joskus myös iltaisin ja viikonloopuisin. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Valitun tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää selvitys terveydentilastaan sekä kirkkolain 6:33§:n mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika.

Sähköiset hakemukset 15.7.2022 menessä osoiteeseen: nousiainen.seurakunta@evl.fi.

Lisätietoja antaa vs.kirkkoherra Ilkka Järvinen (ilkka.jarvinen@evl.fi, 0400 662 883).