PERHEKERHOT

Perhekerhot ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Niihin koko perhe voi osallistua yhdessä – lapset aikuisen kanssa. Perhekerhoissa on mahdollisuus kohdata muita lapsiperheitä ja keskustella, jakaa lapsiperheen arkisia asioita ja kuulumisia.

Perhekerhot sisältävät yhteisen kirkkohetken ja hiljentymisen, erilaista tekemistä tai teemojen käsittelyä sekä yhdessä olemista samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Perhekerhojen ohjelma pyritään rakentamaan perheiden ja lasten tarpeiden mukaisesti.

Perhekerhojen aikataulut: Maanantaisin srk-koti klo 9.30-11.30 ja Valpperin koululla klo 14-15.45. Keskiviikkoisin vanhapappilassa klo 10-12. Mukana laulattamassa Virpi-kanttori. Viikolla 8 ei ole perhekerhoja. Kevään viimeinen perhekeho maanantaina 23.5 seurakuntakodilla.  Tiistaina 24.5  lasten kevät-kirkko klo 18 Nousiaisten kirkossa.

Perhekerhot alkavat syksyllä keskiviikkona 10.8.