Verkkolaskut ja laskutusosoite

Laskutusosoite:

Kirkon Palvelukeskus/ Nousiaisten seurakunta
003701358266
PL 5018
02066 DOCUSCAN


Verkkolaskutusosoite:

003701358266

Sähköpostiosoite laskuille:

kkr.pl5018@xbs-salo.com

Laskutusosoitteisiin saa lähettää vain laskuja eikä niitä voi käyttää tavarantoimitukseen tai mainosten lähettämiseen tms.

Sähköpostitse toimitettavat laskut lähetetään aina osoitteeseen: kkr.pl5018@xbs-salo.com
Hyväksytty liitteiden tiedostomuoto on pdf. PDF-tiedoston nimi saa sisältää vain seuraavia merkkejä: A-Z, a-z, 0-9, [.], [ _ ]. 

Toivomme kuitenkin, että siirrytte käyttämään verkkolaskutusta. Kirkon laskujen välittäjänä toimii Telia Finland Oyj ja verkkolaskujen operaattorina CGI.

Verkkolaskuoperaattori: CGI
Välittäjätunnus: 003703575029

 
Laskutusohjeet

Verkkolaskun laskutusformaatin tulee olla verkkolaskulain velvoittaman mukaisesti olla Finvoice 3.0 tai TEAPPSXML3.0 formaatteja. Lisätietoja: https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2019/20190241 Pyydämme huomioimaan, että voimassa olevan laskutusosoitteen tulee näkyä aina myös laskun kuvalla sekä verkko- että paperilaskuja lähettäessä. Mikäli kyse on paperilaskusta, eikä laskun kuvalta löydy virallista laskutusosoitetta, ei laskua ole mahdollista käsitellä skannauskeskuksessa.

Sähköpostilaskuissa rajoitukset: yksi lasku / PDF-tiedosto, maksimi 10 PDF-laskua/viesti.


Toimittajaportaali

Mikäli teillä ei ole mahdollisuutta lähettää verkkolaskua laskutusjärjestelmästänne, voitte käyttää maksutonta toimittajaportaalia. Toimittajaportaali on palvelu, jossa laskut tehdään ja toimitetaan sähköisesti, jos laskun lähettäjän käytössä ei ole laskutusjärjestelmää. Toimittajaportaali vaatii rekisteröitymisen. Mikäli haluatte rekisteröityä portaalin käyttäjäksi, voitte ilmoittaa tästä täyttämällä rekisteröitymislomakkeen sivustolla https://evl.fi/plus/hallinto-ja-talous/kirkon-keskusrahaston-talous/kirkon-palvelukeskus

Toimittajaportaaliin kirjaudutaan osoitteessa https://www.laskuhotelli.fi/portaali

Ensimmäisellä kirjautumiskerralla suosittelemme tutustumaan toimittajaportaalin käyttöohjeeseen osoitteessa https://www.telia.fi/yrityksille/asiakastuki/muut-tuotteet/telia-talous/telia-talous-kayttoohjeet

Lisätiedot

Mikäli teillä on kysyttävää Nousiaisten seurakunnan laskutuksesta, voitte olla meihin yhteydessä sähköpostitse mirva.ylosmaki@evl.fi tai puhelimitse 044 4318673.