LAPSIKUORO

Nousiaisten seurakunnassa on aloittanut toimintansa Pyhän Henrikin Lapsikuoro torstaisin klo 1615 -1700 Vanhassa Pappilassa.

Lapsikuoro on tarkoitettu ensisijaisesti alakouluikäisille lapsille, mutta mukaan voi tulla myös nuorempia tai yläkouluikäisiäkin. Kuorossa opetellaan kaikenlaisia kivoja ja kauniita lastenlauluja sekä lasten virsiä. Lapsikuoro esiintyy perhekirkoissa, konserteissa ja juhlatilaisuuksissa.

Mukaan tarvitset vain iloisen mielen ja lauluinnostusta! Tarjolla mehua ja pientä purtavaa.

Olisiko lapsikuoro sinun juttusi? Tule kokeilemaan! Kuoroon ei ole pääsykoetta eikä se maksa mitään. Kuorossa musikaalisuutesi kehittyy ja saat kuorosta tietysti samanhenkisiä kavereita ja monenlaista esiintymiskokemusta. Suunnitelmissa on järjestää yhteinen lapsikuoroleiri yhdessä naapuriseurakuntien lapsikuorojen kanssa.

Lauluterveisin,

Virpi - kanttori

Virpi Vähäpassi

Kanttori, MuM, musiikin opettaja

virpi.vahapassi@evl.fi

NUORTEN MUSAKERHO

Nousiaisten seurakunnassa aloittaa toimintansa uusi Nuorten musakerho kanttori Virpi Vähäpassin johdolla. Torstaisin koulun jälkeen klo 1500 -1600 seurakuntakodilla. Opettelemme kivoja kappaleita ja voit ehdottaa myös omaa lempparibiisiäsi!

Mukaan tarvitset ainoastaan iloista mieltä! Tarjolla mehua ja pientä purtavaa.

Iloisin terveisin,

Virpi

Tiedustelut: Nousiaisten kanttori, musiikin opettaja Virpi Vähäpassi p. 050 564 4649.