Pyhän Henrikin Kirkkokuoro

Harjoitukset torstaisin klo 18 Vanhassa Pappilassa.  Vuoden 2024 kesätauko on alkanut ja kuoro aloittaa toimintansa uudelleen syksyllä. Ensimmäisestä kuorokerrasta tiedotetaan tällä sivulla. Kuoron toivotetaan syksyllä tervetulleiksi myös uusia laulajia.

Ohjelmistomme koostuu pääasiassa neliäänisistä laulusovituksista: virsistä, hengellisistä lauluista, kansanlauluista sekä perinteisistä että uudemmistakin kuorolauluista. Kuorolaiset vuorottelevat myös oman aikataulunsa puitteissa laulaen jumalanpalvelusten esilaulajina. Tavoitteena tälle keväälle on esiintyä seurakunnan jumalanpalveluksissa, juhlatilaisuuksissa sekä laajemmin muissakin kuin oman seurakunnan tilaisuuksissa. Tulemme tekemään yhteistyötä myös muiden Nousiaisten rovastikunnan kuorojen kanssa.

Kuoroa johtaa Mirja Hannula p. 040 5321 519