Pyhän Henrikin Kirkkokuoro

Kevätkauden harjoitukset ovat alkaneet to 27.1.2022. Harjoitukset joka torstai klo 1800 -1930 Vanhassa Pappilassa.

Ohjelmistomme koostuu pääasiassa neliäänisistä laulusovituksista: virsistä, hengellisistä lauluista, kansanlauluista sekä perinteisistä että uudemmistakin kuorolauluista. Kuorolaiset vuorottelevat myös oman aikataulunsa puitteissa laulaen jumalanpalvelusten esilaulajina. Tavoitteena tälle keväälle on esiintyä seurakunnan jumalanpalveluksissa, juhlatilaisuuksissa sekä laajemmin muissakin kuin oman seurakunnan tilaisuuksissa. Tulemme tekemään tulevaisuudessa yhteistyötä myös muiden Nousiaisten rovastikunnan kuorojen kanssa.

Sinä, joka nautit laulamisesta ja haluat siinä jatkuvasti kehittyä, olet lämpimästi tervetullut mukaan iloiseen ja rentoon joukkoomme. Ota yhteyttä, niin sovitaan koelaulutilaisuudesta.

Kuoroa johtaa kanttori, MuM, musiikin opettaja

Virpi Vähäpassi

virpi.vahapassi@evl.fi