Uutislistaukseen

Avoin B-kanttorin virka

27.10.2021 20.21

Nousiaisten seurakunnassa on avoinna vakituinen ja kokoaikainen B-kanttorin virka, jonka hakuaikaa jatketaan.

Nousiainen on historiallinen Pyhän Henrikin jalanjäljissä elävä, vireä varsinais-suomalainen maalaisseurakunta. Seurakunnassa on noin 3700 jäsentä, työntekijöitä 13 ja kanttorin virkoja yksi. Etsimme joukkoomme monipuolista ja ahkeraa musiikin osaajaa. Kanttorin pääasiallisena tehtävänä on johtaa musiikkia ja vastata sen toteutuksesta seurakunnan jumalanpalveluksissa, toimituksissa ja muissa tilaisuuksissa sekä vastata kaikkia ikäryhmiä kattavasta musiikkikasvatuksesta seurakunnassamme.

Pyhän Henrikin kirkko on keskiaikainen mahtirakennus, jonka urut ovat Kangasalan urkutehtaan vuonna 1968 rakentama. Niissä on 19 äänikertaa ja soitin sijaitsee kirkon etuosassa.

Viran kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto. Virkaan valitun tulee olla ev.lut. kirkon jäsen. Nousiainen on yksikielinen seurakunta (suomi). KJ 6:4a §1 määrätään seuraavaa: A- ja B-kanttorien viroissa edellytetään yksikielisessä seurakunnassa sen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä toisen kielen tyydyttävää ymmärtämisen taitoa (asetus suomen ja ruotsin kielen taidon osaamisesta valtionhallinnossa (481/03) 15-20 §).

Viran palkkaus määräytyy kirVestes 601 hinnoitteluryhmän mukaisesti. Ennen viran vastaanottamista valitun henkilön on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisterilain 6 § mukainen rikosrekisteriote. Virassa on 6 kuukauden koeaika. Virka tulee ottaa vastaan 1.2.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävää haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake KirkkoHR palvelussa 30.11.2021 klo 16.30 mennessä.

Lisätietoja kirkkoherra Outi Niiniaho, outi.niiniaho@evl.fi p. 044 7881155.

ORGANISAATION KUVAUS

Nousiainen on historiallinen Pyhän Henrikin jalanjälissä elävä, vireä varsinais-suomalainen maalaisseurakunta. Seurakunnassa on noin 3700 jäsentä, työntekijöitä on 13 ja kanttorin virkoja yksi.