4. sunnuntai pääsiäisestä (Cantate) ja Kaatuneitten muistopäivän sanajumalanpalvelus ja seppeleiden lasku ja juhla seurakuntakodilla

Pyhän Henrikin kirkko

Jumalanpalveluksen jälkeen seppelten lasku sankarivainajien ja Karjalaan jääneiden muistomerkille (kunta/srk/sotaveteraanit/sotainvalidit ja Karjalaseura).

Juhla seurakuntakodilla, jossa juhlapuhe, kahvit ja musiikkia.

Liturgi ja saarna: tohtori, pastori Kim Schlesier, kanttorina Virpi Vähäpassi. Musiikissa mukana Juha Aavikko, Kisällit ja Pyhän Henrikin Kirkkokuoro. Tekstinlukijana Mirja Hannula.
Virret: 571; 484; 574; 265

Jumalanpalveluksen jälkeen seppelten lasku sankarivainajien ja Karjalaan jääneiden muistomerkille (kunta/srk/sotaveteraanit/sotainvalidit ja Karjalaseura), jonka luona laulamme virren 577 Sun kätes, Herra, voimakkaan.

Juhla seurakuntakodilla, jossa juhlapuheen pitää Sotaveteraanipiirin puheenjohtaja, rovasti Esko Laine. Juhlassa tarjolla keittolounas ja kahvit sekä yhteislauluina laulamme isänmaallisia virsiä kanttori Virpi Vähäpassin ja Kisällien johdolla.