Jouluyön messu

pe 24.12. klo 22.00 – 23.50

Kristus syntyy - kiittäkää! Tervetuloa jouluyön messuun Pyhän Henrikin kirkkoon

Tervetuloa jouluyön messuun. Jouluyön messu on kristikunnan suurimpia juhlahetkiä. Tervetuloa tunnelmalliseen joulukirkkoon kuulemaan ilosanomaa vastasyntyneestä Jumalan Pojasta. Vietämme ehtoollista ja laulamme Kauneimpia joululauluja. Pappina Outi Niiniaho, ehtoollisessa avustaa diakonissa Marja Laihi. Tekstinlukijana Petteri Paananen ja kanttorina Aleksanteri Wallius. Päätteeksi laulamme Maa on niin kaunis- laulun kirkkomaalla. Koronarajoitusten vuoksi tilaisuudessa voi olla 80 henkilöä. Koronapassi ei ole käytössä, koska kyseessä on jumalanpalvelus. Tule paikalle vain täysin terveenä, vahva maskisuositus, käytä käsidesiä. Käynti kirkkoon vain pääoven kautta.

Kolehti: Raamattujen ja Uusien Testamenttien painattamiseksi ja jakamiseksi koululaisille ja sotilaille sekä hotelleihin, vankiloihin, hoivakoteihin ja sairaaloihin Suomessa ja Nepalissa, Suomen Gideonit ry.