Perheen sunnuntain jumalanpalvelus

Pyhän Henrikin kirkko

Tervetuloa perhekirkkoon KLO 11

Tervetuloa perhekirkkoon koko perheen voimin. HUOM! Aloitamme klo 11! Mummit ja kummit mukaan!
Iloisemme perheestämme ja kaikista rakkaistamme sanajumalanpalveluksessa (eli jumalanpalvelus, jossa ei ole ehtoollista).
Isoset mukana toteuttamassa palvelusta Outin Urhosen kanssa ja lastenohjaajien kanssa.
Tekstinlukijana Ulla Lankila.
Kirkkomuskarilaiset ja muskarikuoro myös mukana
Kirkkosoppa srk-kodilla palveluksen jälkeen - äidille ja iskälle siis vapaapäivä ruoanlaitosta. Ruoan valmistavat Onerva Antola ja Liisa Koskinen.

Kolehti: Hiippakunnallinen kolehti diakoniatyön tukemiseen. diakonia on meitä kaikkia koskevaa kristillistä vastuuta lähimmäisestä. Diakoniatyössä kohdataan vaikeassa elämäntilanteessa eläviä ihmisiä, joiden henkisen ja aineellisen tuen tarve on suuri ja omat voimavarat vähäiset. Kerättävän kolehdin kautta Turun arkkihiippakunta tukee seurakuntien diakonityön keittämistä.