Sähköinen laskutusosoite 1.1.2017 alkaen

VERKKOLASKUT JA UUSI LASKUTUSOSOITE

Nousiaisten seurakunnan laskutusosoite muuttuu. Uudet osoitteet alla ja ne ovat voimassa 1.1.2017 alkaen. Tämän hetkiset laskutusosoitteet eivät ole enää voimassa.

Maksuehtomme ovat 1.1.2017 alkaen 21 pv netto.

Laskutusosoite:

Kirkon Palvelukeskus/Nousiaisten seurakunta

++3212++

PL 378

00026 Basware

Verkkolaskutusosoite:

003701358266

Sähköpostiosoite laskuille:

kirkonpalvelukeskus@bscs.basware.com

Pyydämme huomioimaan, että uuteen osoitteeseen saa lähettää vain laskuja ja sitä ei voi käyttää tavarantoimitukseen tai mainosten lähettämiseen tms.

Sähköpostitse toimitettavat laskut lähetetään aina osoitteeseen: kirkonpalvelukeskus@bscs.basware.com Hyväksytty liitteiden tiedostomuoto on pdf. PDF-tiedoston nimi saa sisältää vain seuraavia merkkejä: A-Z, a-z, 0-9, [.], [ _ ]. Jos lähetätte laskun sähköpostitse, lisätietoa löydätte osoitteesta https://kb.basware.com/fi/node/908.

Toivomme kuitenkin, että siirrytte käyttämään verkkolaskutusta. Operaattorimme on Basware, jonka tunnus on BAWCFI22.

Lisätietoja verkkolaskutuksesta löydätte osoitteesta http://easyinvoice.basware.com/kirkonpalvelukeskus. Basware-toimittajaportaalin avulla voitte lähettää verkkolaskunne Kirkon palvelukeskukselle ilmaiseksi.

Mikäli teillä on kysyttävää Nousiaisten seurakunnan laskutuksesta, voitte olla meihin yhteydessä sähköpostitse sari.laaksonen@evl.fi tai puhelimitse 044 4318673. Mikäli haluatte lisätietoja verkkolaskujen lähetyksestä Nousiaisten seurakunnalle, olkaa yhteydessä Baswaren toimittaja-aktivointiin: activation.services@basware.com.