Perhe- ja päiväkerhot syksyllä 2020

PERJANTAI

Perjantai klo 9.00 – 11.00 päiväkerho (4-5 v) Vanha Pappila

KERHOKAUSI

Kerhot alkavat 31.8. alkavalla viikolla ja syyslomatauko on ma 12.10. – su 18.10.2020.

Kerhot päättyvät joulukuussa 11.12.2020 mennessä.

PERHEKERHOJEN OHJELMA

Perhekerhot ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Niihin koko perhe voi osallistua yhdessä – lapset aikuisen kanssa. Perhekerhoissa on mahdollisuus kohdata muita lapsiperheitä ja keskustella, jakaa lapsiperheen arkisia asioita ja kuulumisia.

Perhekerho sisältää yhteisen kirkkohetken ja hiljentymisen, erilaista tekemistä tai teemojen käsittelyä sekä yhdessä olemista samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Perhekerhojen ohjelma pyritään rakentamaan perheiden ja lasten tarpeiden mukaisesti.

ILMOITTAUTUMINEN 4-5 – VUOTIAIDEN PÄIVÄKERHOIHIN

HUOM!!! Jos olet ilmoittautunut jo keväällä, ei uudelleen ilmoittautumista tarvita!

Syksyllä kolme vuotta täyttävien lasten vanhemmat voivat tiedustella vapaita kerhopaikkoja kerhojen alun jälkeen. Lapsen tulee olla täyttänyt 3 vuotta ennen kerhon alkua.

Ilmoittauduttaessa kerro lapsen nimi ja syntymävuosi sekä mihin kerhoihin haluat lapsen ilmoittaa. Kerro myös oma nimesi, puhelinnumerosi ja postiosoitteesi.

Tiedustelut Tuula Laaksonen. Sähköposti tuula.laaksonen@evl.fi

Seurakunnan päiväkerhot ovat edelleenkin maksuttomia.