Liity kirkkoon

Tervetuloa kirkon jäseneksi!

1. Oletko kastettu, rippikoulun käynyt ja 18 vuotta täyttänyt nousiaislainen, joka on ennen kuulunut kirkkoon? Voit liittyä kirkkoon käymällä Nousiaisten kirkkoherranvirastossa, Pappilantie 23 (avoinna maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9-12) tai tunnistautumalla alla olevassa osoitteessa Liity kirkkoon-palveluun. Sen jälkeen sinulle lähetetään vahvistus kirkkoon liittymisestä.
  2. Oletko epävarma, täyttyvätkö kirkkoon liittymisen edellytykset kohdallasi? Jos olet epävarma kirkkoon liittymisen edellytysten täyttymisestä kohdallasi, ota yhteyttä kirkkoherranvirastoon.
  3. Mikäli sinua ei ole kastettu, et ole käynyt rippikoulua tai olet alle 18-vuotias, tai mikäli kanssasi liittyy kirkkoon alle 15-vuotiaita lapsia, ota yhteyttä kirkkoherranvirastoon jatkotoimenpiteistä, esimerkiksi rippikoulusta tai kasteesta sopimista varten.

Liity kirkkoon osoitteessa https://liitykirkkoon.fi/

Kirkkoon liittymisen voi hoitaa myös käymällä henkilökohtaisesti kirkkoherranvirastossa.

Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi kirkkoon!
Jumalan siunausta elämääsi!