Lähetystyö

Lähetystyön toiminta-ajatuksena on edistää lähetyksen tuntemusta ja kannatusta omassa seurakunnassa. Lähetyksen sanoma on viesti Jumalan rakkaudesta. Lue lisää...

Lähetysväki järjestää vuosittain kahdet myyjäiset, loppukesällä Nousiaisten päivien yhteydessä ja jouluaikaan seurakuntakodissa, jotka ovat aina odotettuja tapahtumia. Vuosittain järjestetään myös yksi tai kaksi lähetysiltaa lähetyksen hyväksi (esim. lauluillat, SLEY:n illat) ja lisäksi lähetyksen asiaa pidetään esillä niin jumalanpalveluselämässä kuin eri ikäisten seurakuntalaisten toiminnassa. Jouluisin lauletaan Suomen lähetysseuran Kauneimpia joululauluja.

Seurakunnassa toimii Lähetyksen työryhmä, joka kokoontuu noin kaksi kertaa vuodessa suunnittelemaan toimintaa. Työryhmän kokoonkutsujana toimii seurakuntapastori.

LÄHETYSTYÖN NIMIKKOLÄHETIT JA -KOHTEET

Nousiaisten seurakunnan nimikkolähetteinä toimivat tällä hetkellä Päivi ja Hiroaki Yoshimura Japanissa. Seurakunta tukee myös Suomen lähetysseuran kautta Thaimaan ev. lut. kirkon seurakuntatyötä Thaimaassa ja Suomen luterilaisen evankeliumiyhdistyksen kautta Japanissa ja Keniassa tehtävää työtä.

Päivi ja Hiroaki Yoshimura, Japani

Päivi ja Hiroaki Yoshimura aloittivat lähetystyön syksyllä 2010 Japanin evankelis-luterilaisen kirkon työyhteydessä. Yoshimurat työskentelevät Tokiossa Suomi-kirkolla japaninkielisessä seurakunnassa. Lue lisää...

Yoshimurat ovat olleet seurakunnan nimikkolähetteinä vuodesta 2010.

Uusin ystäväkirje 2/2015

Thaimaan ev. lut. kirkon seurakuntatyö

Thaimaan evankelisluterilainen kirkko (ELCT) on 1994 itsenäistynyt reilun 4000 jäsenen kirkko, jolla on kuusi rovastikuntaa Keski-, Koillis- ja Pohjois-Thaimaassa. Sillä on yhteensä lähes 30 seurakuntaa, joista 8 sijaitsee Bangkokissa.

Kirkon seurakuntien toiminnan kautta tavoitetaan uusia ihmisiä julistamalla evankeliumia seurakunnan ulkopuolella ja palvelemalla. Myös jäsenten kristillistä ymmärrystä kasvatetaan mm. maallikkokoulutuksen avulla. Lue lisää Lähetysseuran työstä Thaimaassa...

Kenttäkohteina Japani ja Kenia

Nousiaisten seurakunta on tukenut vuodesta 1987 lähtien SLEY:n kautta tehtävää lähetystyötä Japanissa ja Keniassa.

Keniassa on tuettu lähinnä Matongossa sijaitsevan opettaja- ja teologiseminaarin työtä. Tällä hetkellä opettajaseminaarin asioita hoitaa pääasiassa Anna-Liisa Markkula ja Suomen päässä Arja Harjula. Osmo ja Arja Harjula ovat eläkkeellä, mutta edelleen vapaaehtoisjaksoja Keniassa.

Markkuloiden lähetysterveisiä: 2/2015, 3/2015

Harjuloitten adventti- ja joulutervehdys 2015