Liity kirkkoon

Tervetuloa kirkon jäseneksi!

1. Oletko kastettu, rippikoulun käynyt ja 18 vuotta täyttänyt nousiaislainen, joka on ennen kuulunut kirkkoon? Voit liittyä kirkkoon käymällä Nousiaisten kirkkoherranvirastossa, Pappilantie 23 (avoinna maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9-12) tai täyttämällä alla olevan lomakkeen. Sen jälkeen sinulle lähetetään vahvistus kirkkoon liittymisestä. Sinuun otetaan myös henkilökohtaisesti yhteyttä, jos olet sitä toivonut.

2. Oletko epävarma, täyttyvätkö kirkkoon liittymisen edellytykset kohdallasi?Jos olet epävarma kirkkoon liittymisen edellytysten täyttymisestä kohdallasi, täytä lomake ja paina lähetä-nappia. Seurakuntasi joko lähettää sinulle kirkkoon liittymiseen tarvittavat lomakkeet tai ottaa sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä.

3. Mikäli sinua ei ole kastettu, et ole käynyt rippikoulua tai olet alle 18-vuotias, tai mikäli kanssasi liittyy kirkkoon alle 15-vuotiaita lapsia, täytä oheinen lomake ja paina lähetä-nappia. Lähetämme sinulle kirkkoon liittymiseen tarvittavat lomakkeet tai otamme sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä jatkotoimenpiteistä, esimerkiksi rippikoulusta tai kasteesta sopimista varten.

Kirkkoon liittymisen voi hoitaa myös käymällä henkilökohtaisesti kirkkoherranvirastossa.

Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi kirkkoon!
Jumalan siunausta elämääsi!

Etunimet
Henkilötunnus
Kotikunta